به گزارش خبرگزاری«حوزه»، کتاب «خمینی؛ پدیده انسانی پیچیده» با هدف آشناییزدایی از تصویر عمومی شده (کلیشه شده) رهبر کبیر انقلاب به چاپ دوم رسید.
در پژوهش اجتماعی ـ فرهنگی، اگر پژوهشگر بخواهد در مورد فرهنگی که خود بدان متعلّق است مطالعه کند، آشنایی او نسبت به آن فرهنگ از یک سو برای کار او مزیت است و از سوی دیگر ممکن است مانع شناخت درست و دقیق دیدن شود. روزمرگی و عادت ذهنی و رفتاری، پوششی بر زندگی میکشد که به راحتی قادر به دیدن آن نیستیم. ذهن چیزهایی که به آنها عادت کردهایم را از حوزه آگاهی خارج میکند و برای انجام و تکرار آن به توجه نیاز نداریم. در زبان شناسی، «آشنایی زدایی» روش و شیوه کشف و بیان معناست، ولی در پژوهشهای اجتماعی و فرهنگی، آغاز پژوهش و طرح مسأله برای محقق است.
منطق گزینش بیانات و خاطراتی که در کتاب «خمینی؛ پدیده انسانی پیچیده» آمده است، مبتنی بر آشنایی زدایی از «تصویر عمومی شده» امام خمینی است. کتاب از سه بخش تشکیل شده است: مقدمه تدوینگر، بیانات امام خمینی و خاطراتی ناب از امام خمینی. این کتاب و کتاب قبلی این پژوهشگر، «جدال دو اسلام» از بهترین کتابها در معرفی اندیشه و سیره امام خمینی است.
روح الله نامداری از پژوهشگران جوان انقلاب اسلامی و فعالان فکری و فرهنگی بود که اردیبهشت ماه امسال در اثر ایست قلبی درگذشت و در زادگاهش ایذه به خاک سپرده شد. وی مدرسِ اندیشۀ امام خمینی(ره) و شهید آوینی در دانشگاهها و مراکز علمی و فرهنگی بود و به تدوین آثاری نظیر «جدال دو اسلام»، «انقلاب و نظریۀ اجتماعی» (دو جلد)، «فردی بودم مستضعف» و «اسماعیل زنده است» همت گمارده بود.
خاطر نشان می شود: کتاب"خمینی؛ پدیده انسانی پیچیده" (گزاره هایی برای آشنایی زدایی از «تصویر عمومی شده» امام خمینی(ره)) تدوین اقای روح الله نامداری در 168 صفحه رقعی و دو رنگ، چاپ دوم در زمستان 1396 به قیمت 8000 تومان به فروش می رسد.
۳۱۳/۳۲
نظر شما